Cariere

Suntem specializați în angajarea persoanelor care au forța de a reuși și voința de a implementa disciplina necesară pentru a avea succes. Ne concentrăm pe dezvoltarea echipei noastre și oferim un mediu care să ducă la gândire creativă.

Suntem o companie de training si consultanta care indruma oamenii sa fie mai buni in ceea ce fac si ajuta companiile sa isi imbunatateasca rezultatele prin eficientizarea proceselor.

Când vei lucra la ACKnowledge, vei ajunge să faci parte dintr-o echipă care este cunoscută pentru expertiza lor. Suntem profesioniști bazați pe eficiență și ne concentrăm pe dezvoltare continuă.

Am construit combinând experiențele noastre o echipă unică și flexibilă din care companiile pot alege cele mai relevante expertize din zona pe care doresc să o dezvolte.

Povestește-ne despre experiența ta și în ceea ce ești specializat și noi vom reuși să te integrăm în echipa noastră.

Odată ce vedem potențialul cuiva și îl recrutăm, ne asigurăm că obțin un mediu în care își poate dezvolta efectiv potențialul.

Beneficii

Avem grijă de afacerile clienților noștri ca și cum ar fi afacerea noastră. Ne gândim și acționăm ca parteneri de afaceri, nu precum consilieri academici. Împărtășim aspirațiile clienților noștri, lucrăm pentru a le înțelege realitatea și aliniem stimulentele noastre la obiectivele lor – așa că știu că suntem împreună.

Impactul personal, mentoratul și munca în echipă sunt doar câteva dintre avantajele construirii unei cariere la ACKnowledge.

Cu ce te putem ajuta?

Contactează-ne sau trimite o cerință online pentru business-ul tău.

Cauți un loc de muncă și vrei să ne cunoști echipa?